Het perfecte geschenk voor Valentijn !

Laat Point Vue voor Cupido spelen. Ook niet altijd onverdeeld gelukkig met het Valentijnsgeschenk van je partner? Of weet je ook dit jaar weer niet wat te kopen voor je vrouw of vriendin? Afhankelijk van in welk geval je verkeert, vind je onze oplossing onder A of B.

A. Ik wil mijn droomcadeau ontvangen

Kies 2 à 3 items uit onze on-line lifestylecatalogus en mail je keuze naar info@pointvue.be. Vermeld je eigen naam en de naam en het e-mailadres van je partner. Point Vue tipt hem/haar over je droomcadeaus. Ons cadeau voor Valentijn is een korting van 10%.

B. Ik wil haar het perfecte geschenk geven

Stuur een mail met jouw naam en de naam en het e-mailadres van je vrouw of vriendin naar info@pointvue.be. Point Vue laat haar 2 à 3 items uit onze on-line lifestylecatalogus kiezen en tipt jou over haar keuze. Ons geschenk voor Valentijn is een korting van 10%.


Hou je toch liever alle opties open dan is een cadeaubon de ideale tip voor een geslaagde Valentijn. In onze collectie woon- en mode-accessoires is er ongetwijfeld voor iedereen wat wils!

#nooitmeerhetverkeerdecadeauvoorvalentijn

PS Speciaal voor Valentijn zijn we extra open op di 13/2 van 19u-22u en op wo 14/2 van 14u-17u. Er wacht jullie een glaasje cava om op de liefde te klinken!