Omdat één beeld...

Een selectie van onze ontwerpen

 

Lounge- & leesHOEK

Een gezellige loungeruimte voor gasten en gezin...

VRAAG VAN DE KLANT
"Creëer een gezellige ruimte waar je rustig met een boek kan verpozen of gezellig tv kan kijken met het gezin maar waar je ook perfect gasten kan ontvangen. Modern met een warme uitstraling."

OPDRACHT
Sfeerschets, grondplan, 3D-voorstelling

ONTWERP
Point Vue integreerde een zithoek met chaise longue en leeshoek met loungestoelen. De basis bleef sober met witte muren en plafond voor een maximale lichtinval via de grote raampartijen. De goudkleurige gordijnen en prachtige massief koperen kroonluchter geven een zeker cachet aan de ruimte.


INKOMHAL & KEUKEN

Inkleding van gang en keuken...

VRAAG VAN DE KLANT
"Onze gang mist iets maar we willen het wel sober houden. Decoratieve elementen zoals de spiegel en de verlichting moeten behouden blijven. In onze keuken hadden we graag een ovale tafel en een boekenrek."

OPDRACHT
Sfeerschets

ONTWERP
Point Vue behield wit als basis maar liet onderaan een donkere band schilderen waardoor de gang net dat tikkeltje meer heeft. Er werd een "sideboard" voorzien die tevens als zitbank en opbergruimte voor schoenen kan dienen. Zelfs aan een nieuwe deurmat werd gedacht. In de keuken kwam een tafel met wit blad en houten onderstel en een "boekendisplay" waar je ook tijdschriften of fotokaders in kan uitstallen. 


TIENERslaapkamers

Een nieuwe slaapkamer voor de tienerdochter en -zoon...

VRAAG VAN DE KLANT
"Richt de kamer van onze tieners opnieuw in. Onze dochter had graag een gestoffeerd bed. Haar lievelingskleur is groen. Voor onze zoon graag een nieuwe kast, bureau en bed en eventueel plaats voor een loungestoeltje." 

OPDRACHT
Sfeerschets, grondplan en 3D-voorstelling

ONTWERP
In de kamer van de dochter kwam een ruim eenpersoonsbed. De hoofdtoon in de kamer werd grijs-groen aangevuld met enkele accentkleuren, terug te vinden in accessoires en beddengoed. Gezien de niet-evidente vorm van de jongensslaapkamer opteerde Point Vue hier voor een plaatsbesparend systeem met een tot loungezetel wegklapbaar bed en bijbehorende compacte kasten-boekenrekcombinatie.


LEEFKEUKEN

Een nieuwe zit- en eethoek voor een jong gezin…

VRAAG VAN DE KLANT
"Keuken, eethoek en zithoek lopen in elkaar over in een grote ruimte. Wij ontvangen graag familie of vrienden voor een etentje thuis dus zeker plaats voor tien aan tafel. Een grote knusse sofa voor het hele gezin of om gezellig met onze gasten samen te zitten. Een eenzitter als eyecatcher mag ook zeker niet ontbreken.

OPDRACHT
Sfeerschets