Op zoek naar jouw droominterieur?

Welkom bij point vue. Ik ben Sandra Vuerstaek, interieurstyliste.

Kom langs in mijn concept store en ontdek er de sfeer van mijn interieurdesign. Ik presenteer je er een unieke collectie meubilair, woonaccessoires, verlichting,…

Bij mij kan je ook terecht voor kleuradvies en interieuradvies aan huis. Boek een vrijblijvend gesprek in de winkel of contacteer me voor een afspraak bij je thuis.

Tot binnenkort!

Sandra handgeschreven.png
 

Hoe kan ik je helpen?

> Ontdek wat ik voor je kan doen


Vrijblijvend kennismaken?

> Boek hier je afspraak


Bezoekje aan mijn winkel?

> Meer info over mijn Concept Store


Waarom interieuradvies ?


Een huis. Een dak boven je hoofd. Voor wie is dat niet belangrijk? Nog meer dan de buitenkant toont echter vooral de binnenkant - de inrichting - wie je bent. Het is een uitdrukking van je persoonlijkheid. Maar ook het omgekeerde is waar: je interieur werkt op je gemoed, bepaalt hoe je je voelt en maakt van je huis een echte thuis.


Kiezen is verliezen

Het is daar waar ik als interieurstyliste een rol in kan spelen. In dat broze en soms moeilijke evenwicht tussen schoonheid en functionaliteit. Om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte is het belangrijk om ‘form and function’ op elkaar af te stemmen. Dit is zeker waar, tegen een achtergrond van een steeds meer toenemende trend naar compacter wonen. Kiezen is altijd een beetje verliezen. 


het bos en de bomen

Aan het samenstellen van een interieur komen heel wat keuzes te pas. Neem het voorbeeld van verlichting. Algemene verlichting of sfeerverlichting? Indirect verlichten of iets uitlichten? Wel of niet dimmen? Welke lichtkleur en -sterkte? Pendels, wandverlichting, plafondlampen, inbouw, opbouw,…? Om dan van de armaturen zelf nog maar te zwijgen! Kortom, de kwaliteit van het eindresultaat wordt bepaald door wat je met elkaar combineert en hoe. Het geheel is meer dan de som der dingen. Als interieurstyliste help ik je door het bos de bomen te zien, de juiste vragen te stellen en … knopen door te hakken! Een interieur vormgeven is een proces. Ik zie me dan ook als een ‘interieurcoach’ die je hierbij begeleidt.


Spijt is voor altijd

Goedkoop kopen is duur kopen, wordt wel eens beweerd. Vandaar dat het belangrijk is op voorhand samen na te denken over het resultaat dat je beoogt. Werk desnoods in fases in functie van je budget. Zorg voor een goede basis en vul aan met een eyecatcher.
Investeer in kwaliteit. Dat betekent niet per se dat je helemaal van nul moet beginnen. Indien wenselijk en waar mogelijk integreer ik bestaande elementen in het nieuwe ontwerp. In plaats van nadenken, ga ik ‘voordenken’ voor je. Af en toe haal ik je uit je comfortzone. Angst is maar voor even, spijt is voor altijd.


Wars van trends

In mijn ontwerpen verlies ik het praktische nooit uit het oog. Wat ben je met een interieur uit de ‘boekskes’ als je je er niet goed bij voelt. Mijn streefdoel is steeds om een tijdloos interieur, wars van trends, te creëren. In de huidige tijdsgeest maar een dat je niet snel beu wordt. Want eerlijk, wie wil er nu elk jaar tussen de potten verf of rollen behang zitten?


 
 
 

download DE

GRATIS stijlgids

MET TIPS & INSPIRATIE
VOOR JE INTERIEUR!

 
Wat vond ik het fijn dat ik gewoonweg op je link kon klikken en je vele tips kon lezen in een bondig werkstuk met duidelijke foto’s.
— Caroline F.
Leuke inspiratiemail!
‘t Is een mini Feeling Wonen.
— Rita S.
 

Ontwerpen & realisaties